top of page

Ik ben Mariëlle Schnitzeler. Sinds mijn afstuderen als psycholoog in 1991 ben ik werkzaam als (eerstelijns) psycholoog, coach en relatietherapeut. Ik heb 21 jaar gewerkt in een middelgrote  psychologenpraktijk in Zaandam, waarvan 18 jaar als praktijkhouder.

 

Daarnaast heb ik ook 7 jaar in een psychotherapiepraktijk gewerkt waar ik ervaring heb opgedaan in de specialistische GGZ.  Sinds 2000 ben ik master in de Solution Focused Brief Therapy en ben ik daarin ook actief geweest als trainer, supervisor en intervisiebegeleider.

Ik ben aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en mijn AGB-code is 94-000005. De praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30266232

wie ik ben

De afgelopen jaren kwam daar een warme belangstelling voor  Acceptance and Commitent Therapy (ACT) en  de Emotionally Focused Therapy (EFT) bij waar ik certificaten in heb behaald. Tevens heb ik ruime ervaring in relatie- en systeemtherapie en cognitieve gedragstherapie.

 

In 2013 ben ik een eigen praktijk (aan huis) begonnen. Het is een kleine, onafhanklijke praktijk waar ik in een prettige sfeer met veel aandacht voor de relatie met de cliënten kan werken. Er is echter geen mogelijkheid voor 24-uurs bereikbaarheid en crisisopvang.

| Individuele therapie, relatietherapie en coaching

bottom of page